Creare Magazin Online | Magazin Virtual Cluj

Suntem o firma de Web Design, specializata pe crearea magazinelor online optimizate sa aduca profit afacerii tale. Daca esti satisfacut de design-ul si functionalitatea magazinului online realizat de noi, tot aici poti apela la servicii de optimizare SEO sau de intretinere a magazinului printr-un abonament lunar de mentenanta.

Magazine Online realizate recent

Folosim platforme eCommerce stabile si usor de administrat. Am dezvoltat magazine online de succes si suntem pregatiti sa va oferim aceleasi servicii.

Realizare Magazin Online

Magazine virtuale optimizate pentru orice dispozitiv

Servicii SEO

Pentru clientii care isi propun o crestere a profitului din mediul online printr-o pozitionare cat mai avantajoasa.


Asistenta Tehnica

Oferim asistenta tehnica clientilor care doresc sa se ocupe personal de mentenanta site-ului.


Gazduire si Intretinere

Firma noastra va pune la dispozitie atat serviciul de gazduire site cat si de mentenanta.

creare magazin online sparta fighting

De ce noi?

O echipa tanara si plina de energie deschisa spre noi orizonturi in materie de design si tehnologie.

Realizarea si Intretinerea Magazinelor Online

Magazinul Online este un mod prin care clientii tai ajung in contact cu produsele tale direct de acasa. Oferim servicii profesionale, Design inedit, administrare usoara si actualizare cu cea mai buna platforma de Magazin Virtual. Serviciile noastre sunt adaptate cerintelor tale. Plata comenzilor se poate efectua online prin intermediul Visa MasterCard PayPal sau ramburs.

  • Campanii de promovare AdWords.
  • Optimizare SEO pentru magazinele online.
  • Creare Identitate Vizuala.
  • Intretinere (mentenanta) pentru magazinul tau virtual.

Module posibile de integrat in Magazin Online: Integrare plata tranzactii online (LibraPay, Paypal etc), marketing afiliat (2Parale, Piata-az.ro, CRM), blog articole, modul Newsletter & Guestbook, modul Wishlist & comparari produse, filtrari produse dupa diferiti parametrii (Producatori, Marime, Culori) etc.

Imaginea magazinului online este foarte importanta pentru o companie, de aceea ne dedicam scopului tau de a face un logo profesional. Daca intretinerea unui site este prea complicata pentru tine, sau poate nu ai timpul necesar la dispozitie, noi iti actualizam informatiile de pe site si adaugam produse la cerere, totodata oferim si suport tehnic gratuit.

Obiective

1
Implicare egala in fiecare proiect

Fiecare proiect il luam ca o noua provocare si punem pasiune in cele mai mici detalii.

2
Originalitate

Niciun proiect nu se aseamana iar cerintele sunt intotdeauna diferte, de aceea vom face o diferenta si vom fi creativi in designul magazinului tau.

3
Progres

Am inceput cu proiecte mici si am ajuns aici. Incercam, gresim, ne corectam si invatam. Asta inseamna sa progresezi.

4
Succes

Succesul online nu este un fenomen care vine pe neasteptate ci, pentru a reusi trebuie sa muncim mult.

Firma Realizare Magazin Virtual Romania

Creare Magazin Online | Magazin Responsive | Intretinere Magazin Online | SEO Magazine Online

Vanzari Online

Fi prezent cu produsele tale pe cea mai rapida si accesibila piata. Vei regasi aici functionalitati utile pentru a aplica diverse tehnici.

Interfata Site Responsive

Design Responsive este o abordare Web-design moderna pentru a oferi o experienta optima de vizionare a magazinului online

Securitate & plata cu cardul

Daca detineti un magazin fizic si doriti si un magazin online in care plata sa fie facuta cu cardul ne puteti contacta pentru o oferta!


Gazduire Magazin Online

Oferim gazduire web pentru magazinul dvs. cu servere securizate. Daca nu aveti un pachet de gazduire va oferim noi vezi detalii...

Design Logo Magazin Virtual

Suntem o echipa tanara si experimentata formata din designeri certificati iar cand vine vorba de grafica suntem mereu creativi vezi detalii...

SEO Magazin Online

Serviciul de optimizare SEO este un proces care poate dura intre 3-8 luni si are ca scop comunicarea motoarelor de cautare cu afacerea ta. vezi detalii...