De ce Compact Studio?

Nu suntem singura firma de Web Design din Cluj, dar pe langa celelalte existente iti putem spune ca la noi gasesti siguranta atat intr-o colaborare de lunga durata cat si in succesul care de pe hartie, poate ajunge realitate. Peste 70% dintre clientii nostri provin din recomandari, motiv pentru care suntem incurajati sa privim in sus, chiar daca piata de Web Design este una foarte vasta si complexa cu diferiti lideri mondiali care provin din Cluj.
Daca doresti sa colaborezi cu noi, iti oferim o lista de motive la care tu nu trebuie sa te mai gandesti dupa realizarea site-ului.
1. Ne ocupam de toate demersurile pentru achizitionarea domeniului, si oferim consultanta pentru alegerea celui mai sugestiv nume de domeniu care sa aiba un impact pozitiv in rezultatele cautarii pe motoarele de cautare.
2. Daca site-ul va fi gazduit pe unul din serverele noastre, este responsabilitatea noastra sa va oferim backup saptamanal la toate fisierele site-ului la cerere. Iti pastram in siguranta toate informatiile de pe site, dar continutul text/imagine/video nu reprezinta raspunderea noastra.
3. Suntem o echipa de tineri, dinamici si ne adaptam cerintelor actuale ale pietei atat ce tine de design cat si structura a site-ului.
4. Folosim cele mai noi tehnologii pentru realizarea site-ului, cu interfata responsive si tot ce tine de estetica, compozitie sau cromatica acestuia.
5. Daca doresti o mai buna pozitionare pe motoarele de cautare, iti oferim consultanta seo gratuita cu o analiza detaliata de unde vei afla sansele sa ajungi inaintea site-urilor concurente, timpul de optimizare si nu in ultimul rand, costul care implica acest lucru.
6. Daca esti client fidel la noi, iti oferim 5% reducere la realizarea celui de al doilea site, 10% pentru cel de al 3-lea samd. Reducerea poate ajunge pana la 50%.
7. Iti punem la dispozitie informatii despre cum sa iti mentii site-ul optimizat, strategii de marketing online & vizual, oferim training si materiale valoroase disponibile pe blog.
8. Iti oferim gazduire web pentru site-ul tau gratuit timp de 6 luni de la publicarea acestuia.
9. Suntem situati in centrul Clujului, disponibili oricand ne sunati sau programati o intalnire la birou in timpul programului de lucru. Oferim suport tehnic si consultanta gratuita atat clientilor de la departamentul Web Design cat si celor de la Design Grafic.
10. Respectam cu responsabilitate toate termenele de executie stabilite in vederea realizarii site-ului sau a optimizarii SEO.