Compact Studio SRL - Misiunea noastra

Compact Studio este o agentie de servicii web din Cluj care vine in ajutorul firmelor in curs de dezvoltare si a companiilor care isi propun cresterea cifrei de afaceri fie prin intermediul unui site sau prin promovarea produselor/serviciilor pentru a fi vizibili clientilor.

Cum colaboram?

In urma contactului telefonic, online sau prin intermediul formularului de cerere oferta Web Design, va raspundem concret si intr-un timp scurt cerintei dvs. Dupa primirea ofertei si a pretului pentru realizarea site-ului, aplicatiei sau a magazinului online, vom stabili daca doriti si alte optiuni, precum: Panou administrare, Cos cumparaturi, Integrare plata card, Hosting, Logo, optimizare SEO & Promovare site.

  • Ce avem nevoie pentru realizarea unui website?

Inainte de dezvoltarea site-ului, furnizati-ne continutul noului site: structura site-ului, texte, imagini, logo, numarul de pagini si eventual alte idei si referinte.

  • Cum dezvoltam website-ul dvs.?

Folosim cele mai noi si populare tehnologii CMS, precum: Wordpress, Joomla & Opencart. Nu ne limitam la modulele & pluginurile deja dezvoltate pentru aceste platforme, ci dezvoltam noi posibilitati personalizate la cererea clientului. Pe toata perioada colaborarii cu dvs. va oferim suport tehnic telefonic, skype (compact_studio) sau email.

  • Strategii de marketing & SEO

In functie de domeniul de activitate, analizam concurenta pietei si iti trimitem oferta noastra pentru SEO si marketing la solicitarea dvs.

Prin ce ne diferentiem?

1
Creativitate

Dezvoltam ideea clientului intr-un mod creativ.

2
Seriozitate

Oferim seriozitate pe tot parcursul colaborarii formand astfel o relatie de lunga durata.

3
Eficienta

Finalizarea proiectului in timpul stabilit este o prioritate pentru noi.

4
Experienta

Detinem un portofoliu cu diferite proiecte realizate in domeniul web.

5
Dinamici

Ne adaptam cerintelor pietei pentru a duce la succes proiectul dumneavoastra.