Agentia de Web Design Compact Studio

Alegerea unei firme de web design poate fi extrem de dificila, iar noi te intelegem perfect daca ai dubii inainte de semnarea unui contract. De aceea, venim in ajutorul potentialilor clienti cu o oferta inedita, inainte de semnarea contractului iti propunem un concept de realizare a website-ului tau dar si a logo-ului. Daca esti multumit, te asteptam la birou pentru a stabilii urmatorii pasi dar si sa definitivam contractul de colaborare. Pentru inceput iti poti face o idee vizitandu-ne portofoliul web.

Concepte Web Design gratuite

Inainte de semnarea contractului iti propunem un concept de realizare a website-ului tau dar si a logo-ului. Daca esti multumit, te asteptam sa definitivam contractul, daca nu asteptam raspunsul tau.

Concepte Logo gratuite

Pentru ca una din valoriile noastre este colaborarea activa si de lunga durata, va oferim posibilitatea sa ne testati designerii inainte de semnarea contractului. Va vom oferi un concept al ideii pe care dorim sa o realizam, iar daca acest concept va multumeste noi vom continua sa-l imbunatatim pentru cel mai bun rezultat posibil.

Testeaza serverele inainte

Nu stii ce firma de hosting sa alegi? Iti oferim posibilitatea sa ne testezi si serviciul de hosting. Cum? Primesti o luna de hosting gratuit, instalam si configuram site-ul. Daca dupa prima luna esti multumit ne vom bucura sa-ti oferim acest serviciul in continuare.

Cum reusim?


Compact Studio se diferentiaza de concurenta fiind una din cele mai eficiente si dinamice firme de web design din Cluj-Napoca. Suntem onesti si deschisi, de aceea ne dorim sa va oferim posibilitatea de-a ne testa echipa de developeri si designeri, chiar inainte de-a semna un contract!

Parteneri

Munceste din greu pentru ceea ce doresti sa realizezi, deoarece castigul nu vine fara lupta.