Servicii Optimizare SEO | Firma optimizare site

Analiza Seo gratuita site

Audit SEO gratuit | Optimizare SEO

Oferim clientilor nostri serviciul de consultanta GRATUITA care implica o analiza a site-ului pentru Optimizarea SEO. Stabilim tehnicile care se potrivesc cel mai bine insa si actiunile care vor fi efectuate. Deasemenea, vom stabili un pret clar in ceea ce priveste serviciul de Optimizare SEO. Pentru alte detalii cu privire la costuri va rugam sa ne contactati iar noi va oferim raspunsuri la intrebarile dvs. in cel mai scurt timp.

Servicii de optimizare, specialisti SEO

Pe langa designul atractiv, ne concentram foarte tare pe optimizarea site-ului tau iar rezultatele sunt vizibile inca din primele saptamani. Site-ul va fi gasit mai usor si mai rapid de clientii dumneavoastra.

Cum colaboram pentru serviciile de optimizare

Optimizarea SEO este un proces extrem de important atunci cand iti lansezi un nou site deoarece vrei ca motoarele de cautare sa te pozitioneze cat mai sus in lista rezultatelor. De multe ori concurenta este foarte mare pe diferite domenii de activitate. Ce luam in vedere intr-un audit SEO:

  • Analiza asupra site-ului pentru care se doreste SEO.
  • Analiza detaliata asupra concurentei pentru domeniul tau.
  • Alegerea corecta a cuvintelor cheie reprezentative pe domeniul tau, cu cel mai mare impact.
  • Alegerea strategiilor de optimizare SEO & implementarea acestora
  • Estimarea aproximativa a procesului de optimizare si a bugetului necesar alocat lunar.

Specialistii nostri in Optimizare SEO aleg cele mai eficiente si potrivite cuvinte cheie care reprezinta domeniul tau, ne consultam, analizam concurenta si aducem rezultate vizibile inca de la inceputul colaborarii.

De ce ai nevoie de SEO?

1
Cresterea numarului de clienti

Prin SEO poti sa atragi un numar semnificativ de clienti interesati de serviciile tale.

2
Costuri infime raportat la cat castigi

Investitia in SEO nu are efecte imediate, dar este o investitie care merita facuta, si care se poate amortiza in viitor.

3
Adreseaza-te exact target-ului propus

Un avantaj pe care il prezinta SEO fata de afise publicitare sau promovare este ca prin SEO atragi exact vizitatorii interesati de domeniul tau.

Ce este Optimizarea SEO?

SEO este un complex de tehnici menit sa ajute la obtinerea unor rezultate mai bune in motoarele de cautare, adica in obtinerea unei pozitionari cat mai avantajoase. Durata servicilor de Optimizare SEO este de 3-6 luni, iar rezultatele sunt vizibile dupa primele saptamani. Pretul si durata difera in functie de Domeniul de Activitate, in urma analizei pietei si concurentei.

Rezultate Vizibile

Rezultate de succes isi doreste orice client, in termen de 3 luni se vor vedea rezultatele optimizarii, in functie de statutul site-ului.

SEO Wordpress

Compact Studio detine serviciul de optimizare SEO si pentru site-urile dezvoltate pe platforme Wordpress. cere oferta...

Google Guide

Deoarece google e principalul motor de cautare, acesta include si anumite tehnici de optimizare a unui site, pe care noi le cunoastem si aplicam.

SEO

Serviciul de optimizare este un proces care poate dura intre 3-6 luni si are ca scop comunicarea motoarelor de cautare despre afacerea ta.

Marketing Online

Este foarte important ca site-ul detinut sa fie gasit pe social media, sa fie activ si numarul de vizitatori sa fie in continua crestere.

Actualizare Continut

Continutul este cea mai importanta parte a unui site si e foarte important ca acesta sa fie actualizat cat mai des, chiar imbunatatit. cere oferta...