Promovare site & Marketing Cluj

Arunca o privire asupra celor mai bune modalitati de promovare pe care ti le oferim

promovare afacere

Promovare Site & Marketing Online

   Promovarea unui website se poate face pe mai multe cai. Fiecare modalitate are avantaje si dezavantaje, insa noi le cunoastem si este mai usor pentru tine sa ajungi la rezultatele dorite.
   Un mod eficient de promovare poate consta si in link building (crearea unei retele de linkuri care sa trimita cat mai multi vizitatori catre site-ul tau), crearea unor campanii AdWords si Facebook Ads.


Strategii Marketing Afiliat

   Deasemenea, exista promovarea site-ului tau si prin intermediul Mass-Media ( televiziune, radio) sau prin afise si bannere publicitare. Deoarece promovarea implica multa responsabilitate si desigur, contributie financiara, iti recomandam sa lasi aceasta pe mana specialistilor in PPC Marketing (Pay-per Click) pentru a evita pierderi si pentru a avea succes.

marketing online

Cine suntem?

Suntem o echipa cu experienta in domeniul web, am ajutat multi clienti sa isi promoveze serviciile si produsele in mediul online.

De ce Marketing Online?

Lasa promovarea pe mana specialistilor iar noi te tinem la curent cu evolutia campaniilor tale. Stiai ca peste 75% din vizitatorii care ajung pe site-ul tau, ajung acolo datorita motoarelor de cautare? Noi optimizam site-ul tau in functie de dorintele tale la un pret corect. Nu uitam nici de imagine, care este foarte importanta pentru o companie, de aceea ne dedicam scopului tau de a face un logo profesional. Pentru ca site-ul tau sa detina vizitatori constanti este nevoie de o activitate constanta si pe social media, de unde pot veni vizitatori noi si posibili viitori clienti.

  • Promovare Adwords
  • Optimizare SEO
  • Logo Design
  • Social Media

Indiferent de metoda de promovare pe care o alegi, asigura-te ca iti stabilesti inca de la inceput un buget fix care sa te ajute sa incepi. Analizeaza toate posibilitatile si alege-o pe cea care se potriveste cel mai bine afacerii tale. Noi iti stam la dispozitie si te putem indruma daca nu stii ce sa alegi.

Obiectivele Noastre

1
Importanta fiecarui proiect

Fiecare proiect are nevoie de un alt tip de promovare in functie de domeniul de activitate si piata pe care doreste sa se lanseze.

2
Importanta Promovarii

Stim ca toti avem cunostinte si ca ne bazam pe promovarea de la om la om, insa cand vine vorba de o afacere mai mare ai nevoie de un plan, o strategie bine definita pe termen lung pentru a reusi.

3
Altii au reusit

Poate ca la inceput iti pare o misiune imposibila, insa toti am inceput de jos si prin munca si implicare am reusit sa ajungem unde suntem. Vei reusi!

Servicii marketing & promovare online

Indiferent de serviciul pe care il alegi, rezultatele sunt mereu satisfacatoare

AdWords

Google AdWords este un serviciu online de promovare care afiseaza reclama / anuntul tau in lista rezultatelor de cautare, o modalitate usoara de a te face remarcat.

Email Marketing

Te incurajam sa oferi incredere potentialilor sau actualilor clienti. Trimite e-mailuri cu anunturi, postere sau bannere care sa iti promoveze afacerea.

Social Media

Stim ca toata lumea detine acum o pagina personala de Facebook. Noi te ajutam sa iti promovezi serviciile / afacerea si pe aceasta platforma sociala.


Promovare Site

Pasul urmator dupa crearea unei pagini Web este promovarea acesteia pentru a atrage cat mai multi vizitatori / potentiali clienti. De aceasta ne ocupam noi.

SEO

Serviciul de optimizare este un proces care poate dura intre 3-6 luni si are ca scop comunicarea motoarelor de cautare despre afacerea ta.

Bannere Publicitare

Pentru ca sa ai un anunt de succes, acesta trebuie sa aiba un impact vizual major. Printr-un design inovator poti obtine acest impact.