Creare Logo, Design Sigla & Emblema

Firma design grafic din Cluj, cream logo-uri, sigle & embleme moderne la comanda intr-o maniera profesionala, iti punem la dispozitie designeri calificati care sa vina cu idei creative si originale pentru imaginea companiei tale. Deoarece punem pasiune in ceea ce facem si muncim din greu, rezultatele au fost pe masura iar clientii multumiti. Suntem o echipa tanara si plina de energie, de aceea poti conta pe noi ca vom veni cu cele mai traznite si indraznete idei.

Cu 5 ani de experienta si o echipa tanara, dezvoltam branduri inovatoare si memorabile.
In centrul creatiilor noastre de design grafic veti gasi creativitate si o imaginatie bogata.

Daca nu veti fi multumit de logo-ul pe care il vom realiza, va vom rambursa integral banii.

Logo-uri, Sigle & Embleme, cateva din proiectele noastre

Ingeniozitate. Creativitate. Seriozitate.

Crearea siglei pentru firma ta

Esti in cautare de un Logo pentru firma ta? Compact Studio iti pune la dispozitie o echipa de designeri bine pregatiti, pentru realizarea unui Logo Design pe gustul tau. Poti alege dintr-o gama variata de oferte potrivite cerintelor tale, iar noi oferim garantia unei executii profesionale. Pretul si durata executiei variaza in functie de varianta pentru care optezi. Pentru alte informatii sau consultari va rugam sa ne contactati la adresa contact[at]compactstudio.ro sau prin intermediul formularului de la sectiunea contact.

  • Alege pachetul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale, apasa pe butonul de COMANDA si completeaza formularul. In campul respectiv poti specifica si detalii legate de cerintele tale.
  • Unul dintre designerii nostri iti va raspunde la email in cel mai scurt timp si v-a reveni cu variantele de logo specifice pachetului ales. Variantele vor fi prezentate in format JPG la o rezolutie normala.
  • Dupa alegerea modelului dorit se pot efectua modificari pe acelasi logo, modificarile variaza in fuctie de pachetul ales de tine si pot consta in alegerea unui font diferit, schimbarea unei culori, pozitionarea diferita a elementelor etc.
  • Dupa confirmarea platii veti primi un link de unde ve-ti putea descarca toate variantele de Logo realizate ( PNG, TIFF,EPS, etc).

La baza creatiilor noastre din domeniul Graphic Design sta creativitatea si imaginatia care ne permit sa venim in ajutorul tau cu concepte de logo design cluj, cu idei cat mai inedite in ceea ce priveste crearea unei identitati vizuale, (Logo Design) pentru Web-Site-ul tau / Magazin Online. Deasemena, dorim sa promovam afacerea ta si pe retelele de socializare Facebook, Twitter, Google + pentru un succes garantat.

Design sigla website

1
Pasionati de fiecare proiect

Indiferent de domeniul de activitate al firmei care doreste o identitate vizuala.

2
Originalitate

Inspiratia nu strica insa ne straduim ca tot ce facem sa fie original si modern.

3
Profesionalism

Dispunem de un portofoliu logo design bogat, din cele mai multe domenii existente.

4
Propuneri sigla

Daca nu esti hotarat de design-ul logo-ului sau nu te-ai gandit inca la acest aspect, venim noi cu propuneri de sigle.

5
Invatam din experienta

Fiecare proiect ne-a ajutat sa ne dezvoltam imaginatia si sa ne impingem limitele mai departe. Nimic nu este imposibil.

Servicii Design Grafic | Firma Design Logo

Oferim creativitate si profesionalism in toate elementele concepute de noi.

Logo Vectorial

Grafica vectoriala are la baza formule matematice, imaginile vectoriale nu isi pierd din calitate indiferent cat de mult am mari imaginea respectiva.

Designeri certificati

Compact Studio detine designeri certificati si profesionisti care iti vor pune in aplicare ideile in cel mai original si creativ mod.

Logo Profesional

Vei beneficia de cel mai profesional Logo Design din partea echipei Compact Studio si a designerilor dedicati scopului tau, pentru rezultate optime


Design Atractiv

Un design atractiv si o idee originala inseamna un mai mare impact vizual cand vine vorba de magazinul tau online sau firma ta.

Identitate Vizuala

Deoarece identitatea site-ului tau este foarte importanta, iti oferim posibilitatea de a certifica Logo-ul tau, astfel incat orice frauda va fi despagubita.

Branding

Branding-ul este procesul de dezvoltare a unei marci ale companiei; inclusiv numele, sistem de identitate și platforma de mesagerie